FRI FRAGT V. KØB OVER 400,-

LEVERING OG HANDELSBETINGELSER

Levering:
Din ordre leveres indenfor 2-4 eller 5-8 hverdage, afhængigt af hvilken levering du vælger. Der tages forbehold for forsinkelser hos Postnord og vi tager intet ansvar for forsinkelser i forbindelse med leveringen. 

Vi stræber efter at afsende din ordre samme dag, eller dagen efter du har bestilt. Dog kan der være længere leveringstid i forbindelse med ferie og travlhed.

Har du ikke modtaget din ordre indenfor 14 dage, bedes du kontakte os med det samme, ellers er en refundering ikke mulig.

Returnering/ombytning: 

Når du handler hos By Sophie Langdalen, har du 14 dages returret. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du via. mail give mig meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan returnere eller bytte din vare til en anden vare. 

Husk at varen altid skal være i samme stand, som da du modtog den. Vi forbeholder os retten til ikke at tage varen retur, hvis produktet har været i brug/viser tegn på brug, eller er blevet beskadiget da du sendte produktet retur. Vælger du at sende retur uden tracking på din pakke, bliver den ikke erstattet hvis den mistes undervejs.

Ønskes pengene retur, kan du forvente op til 7 hverdage, før pengene går ind på din konto.

Reklamation:

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til BySophieLangdalen@hotmail.com hurtigst muligt efter modtagelse af varen. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side, er ikke dækket af reklamationsretten.  

Ødelagte muslinger på Shell smykkerne, er ikke dækket af reklamationsretten, med mindre andet er aftalt. Muslingerne er ægte og kan derfor gå i stykker, hvis varen ikke håndteres forsvarligt.