Handelsbetingelser – BySophieLangdalen
• Sikker betaling • Gratis levering • 30 dages returret

Handelsbetingelser

Levering:
Jeg pakker og sender dine smykker, så du har dem indenfor leveringstiden du har valgt ved checkout. Alle smykker laves på bestilling, så der kan dog opstå længere leveringstid i forbindelse med udsalg og jul. 

Har du ikke modtaget din ordre indenfor 14 dage, bedes du kontakte os med det samme. 

Har du skrevet en forkert adresse, erstattes pakken ikke, hvis du har valgt levering uden tracking. Der sendes en ny pakke afsted, hvis pakken modtages retur. 

Returnering/ombytning:
Når du handler hos By Sophie Langdalen, har du 30 dages fuld returret. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du via. mail give mig meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Du kan returnere og få pengene retur, eller bytte din vare til en anden vare. 

Husk at varen altid skal være i samme stand, som da du modtog den. Vi forbeholder os retten til ikke at tage varen retur, hvis produktet har været i brug/viser tegn på brug, eller er blevet beskadiget da du sendte produktet retur. Vælger du at sende retur uden tracking på din pakke, bliver den ikke erstattet hvis den mistes undervejs. Pakken skal sendes direkte til adressen. Pakker som sendes til pakkeshop, kan ikke tages retur. 

Ønskes pengene retur, kan du forvente op til 7 hverdage, før pengene går ind på din konto.

Reklamation:
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til BySophieLangdalen@hotmail.com hurtigst muligt efter modtagelse af varen. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side, er ikke dækket af reklamationsretten.  

Ødelagte muslinger på Shell smykkerne, er ikke dækket af reklamationsretten, med mindre andet er aftalt. Muslingerne er ægte og kan derfor gå i stykker, hvis varen ikke håndteres forsvarligt.